2011. augusztus 7., vasárnap

Tele Converter 1,5 a Emson:
Eladni telekonverter 1,5 x a Emson. Nem karcolások a lencse!
Szállítás megfizetése ellenében szállítási költségek esetleges
Kérjük, vegye figyelembe:

Mivel ez egy privát eladás garanciával, visszatér és csere sajnos nem.

Garancia információk:
Függetlenül attól, hogy a következő rendszer lerövidíti a jótállási időszak a használt áruk, az elévülésre vonatkozó kártérítési igények a garancia a határidő két év sérülés élet, testi épség, az egészség alapuló gondatlan kötelezettségszegésből a részünkről vagy a szándékos vagy gondatlan megsértése vám mi törvényes képviselője vagy szerek. Továbbá, függetlenül a későbbi rendszer lerövidíti a jótállási időszak a használt áruk korlátozása károk a garancia időtartama 2 év egyéb károkért alapján súlyosan gondatlan megsértése adó részünkről, vagy szándékos kötelességszegés a mi jogi képviselőivel és ügynökeivel. Továbbá a garancia nem

Mivel 2002/01/01 eladó köteles elvileg az új áruk két év hibái és egy év a második kéz. Ez gyakran semmilyen ésszerű arányban az eladási ár. Mint magánszemély is alá a szerződési szabadság zárja ki a jótállási kötelezettség, és nem tartozik felelősséggel § 437 BGB.
Én magam disszociál ezennel az összes garanciát, hibás termékek vagy szolgáltatások, közel a kereskedelmi e ezzel kapcsolatban közepes!
(Begr: Privát értékesítése magántulajdon, nem kereskedelmi kereskedő.)
A szállítási kár és veszteség az áruk szállítás közben a vevő köteles a biztosítással nem rendelkező
Ár: 30 EUR