2011. augusztus 29., hétfő

Kis Tikes digitális fényképezőgép gyerekeknek és a filmek:
Ezennel ajánlat a következő cikket az ügyfél számára eladó:

Digitális fényképezőgép táska a gyerekek filmek is nagyon gyermekbarát
és könnyen használható.
A gyártó a termék leírása
Megjelenés és használat: The Little Tikes ™ Az első digitális videokamera egy modern, áramvonalas kialakítás a klasszikus kis Tikes ™ színek és teszi a megfelelő elismerést értékét a márka. Egy nagyon egyszerű menü rendszer, amely hatékony működése a kamera, ami lehet tartani a gyermekeket, mert a dizájn nagyon jól.
Legmagasabb pontszám érték: Ezzel a kamerával, a gyermekek is létrehozhat, köszönhetően az integrált memória 64 MB 10-15 perces videó funkciók maximális felbontása 640 x 480 és akár 1000 fénykép hogy attól függően, hogy a felbontás (maximális felbontás 1280 x 960). Mind a képeket és a videókat lehet testre beépített megfelelően dallamok és képek. Vicces zajok egyes funkciók könnyebb navigációs menü, és ez annyira szórakoztató. Egy olyan kiegészítő SD kártya port lehetővé teszi a bővítését tárolási kapacitás és a felvétel hangerejét.
Stabilitás: A különösen stabil ház biztosítja, hogy a gyerekek is aktív bármikor és bárhol a fényképezőgép nem. Még a csökkenés nem okozott kárt. Különlegessége, hogy a fényképezőgép figyelembe kell venni a víz-és ellenáll a mélységben 1 méter.

Biztosított szállítás (Hermes), felár ellenében 5,90 € lehetséges.
Előzetes eladó.
Tekintse meg nálunk más ebay hirdetést!

You are welcome, hogy látogassa meg ezt a terméket üzletünkben a Urftstrasse 248 41239 Mönchengladbach.
Bízunk benne, hogy a látogatás!
Ár: 25 EUR