2011. november 29., kedd

Őskori Spitz Prehistoric Pets interaktív dinó! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült visszáru, vagy csak megmaradt! Kipróbáltuk!  A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy őskori Spitz Prehistoric Pets interaktív dinoszaurusz! Tágra nyílt szemű ragadozó. Ez az ijesztő interaktív lény CSÚÚÚCS szuper!!! Simogasd meg a taraját és dinó hangokat ad ki. Ha kinyitod a száját, megnyomod a fejét hörög, különböző dino hangokat ad ki, szinte könyörög a figyelemért. Ha nyomkodod a mellső lábait, szintén nyitogatja a száját! Kapcsold át tréfás módra és vicceld meg a barátaidat! A dinó képes a nyitott száján keresztül a belé töltött vizet kifecskendezni, vagy kipisilni!!! A dinóra a rémisztő kialakítás, kegyetlen fogak és körmök jellemzők, de mégis nagyon édes! Mérete: 16X12, 5X9, 5 cm. Gyűjtsed össze a snaptors gyűjtemény valamennyi tagját!! Ne hagyd ki, a dinó rajongóknak ez egy kincs! Doboza sérült!! Érdemes róla videót nézni!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 21:45
. Őskori Spitz Prehistoric Pets interaktív dinó! - Jelenlegi ára: 1 Ft