2011. október 25., kedd

Fifa 09 - Playstation 3. PS3 - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tartalom: eredeti szoftver karcmentesen Playstation 3. -ra
Lépj a pályára és focizz, ahogy a profik! Itt a FIFA 09! Élvezd a legeredetibb futballszimulációt az EA SPORTS™ jóvoltából, amely lehetővé teszi, hogy beteljesítsd vágyaidat és profi focistaként játszhass!
A FIFA 09 személyi számítógépre tervezett verziója tökéletesen kihasználja a gép nyújtotta lehetőségeket, a játék motorja pedig – a rajongók kívánalmainak megfelelően – követi a legújabb vizuális trendeket.
A FIFA 09 új, tetszés szerint beállítható egér-és billentyűzetvezérlést is kínál, amely lehetővé teszi a csapat intuitív de pontos irányítását, ezért pergő meccseket játszhatsz. Az egérrel megkeresheted a megfelelő helyet, így rohamra küldheted csapatod tagjait, pontos passzokat adhatsz és igazi bombákat lőhetsz! Ezen kívül egereddel trükköket is bemutathatsz és bevetheted az arzenálodba tartozó 32 csel bármelyikét, akár Ronaldinho epikus mozdulatait is! 17 testreszabható akciót hajthatsz végre, és úgy tervezheted meg játékodat, ahogy neked megfelel.
A FIFA 09 forradalmian új látványt kínál, amely tökéletesen kihasználja a nagyteljesítményű, játékra alkalmas személyi számítógépek összes lehetőségét. A sztárjátékosok megjelenítése tökéletesen élethű, még az olyan részletek is láthatóak, mint a bőrük árnyalatai és izommozgásuk.
A FIFA 09 olyan eszközöket is tartalmaz, amelyek a menürendszerbe illeszthetőek, segítségükkel a játékos kapcsolatba léphet a FIFA közösséggel és az igazi focival, így még játék közben is megmarad a kontaktus a futballal.
A FIFA 09 szolgáltatásai között megtalálhatóak az EA SPORTS Interaktív Ligái, így klubodat online is képviselheted* riválisaid ellen a 61 bajnokság folyamán. Egy másik fő jellemző augusztusban kerül bemutatásra a lipcsei Games Convention játékvásáron.
Áttekintés
Élenjáró látvány
A FIFA 09 személyi számítógépes változata azt a minőséget képviseli, amelyet a játékosok világszerte megkívánnak. A legújabb árnyékolási és vizuális technológiák kihasználják a modern videokártyák lehetőségeit, így a játék minden esetben pompás látványt nyújt.
Menedzsermód
Új opciók szezon előtti barátságos meccsekre, és ellenfél szerinti csapatfelállás megteremtése.
EA SPORTS™ Interaktív ligák
Képviseld csapatodat online a Barclays Premier Ligában, a Bundesligában, az olasz vagy a francia ligában és a mexikói 1. divizíóban! Játssz rivális klubok ellen az új csapatpárosítás felhasználásával.
Bajnokságmód
61 bajnokságot játszhatsz végig, köztük 42 hivatalosat, de megteremtheted sajátodat is.
Kihívás mód
Válaszolj a kihívásra! Oldj meg nehéz helyzeteket, hogy díjakat és jutalmakat szerezhess!
Teljes eredetiség
500 csapat és 30 liga pontos megjelenítése jelvényekkel és felszereléssel együtt.


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 06:03
. Fifa 09 - Playstation 3. PS3 - Jelenlegi ára: 2 999 Ft