2011. június 6., hétfő

Sony Cybershot DSC H2:
Eladni az én kis digicam által használt, Sony (Cyber-shot DSC-H2)

A Carl Zeiss Vario-Tessar objektív 12x optikai zoommal és a fókusztávolság és a 36 és 432 mm (szemben a KB) biztosítja, hogy a két új Sony Cyber-shot H2 messze a képeket már nem probléma. Származó fény a széles látószögtől a szuper-telefotó kiterjed a H2 minden fotográfiai kihívás. Ahogy maradhat távol, sikerült hiteles felvételeket a saját gyermekek vagy állatok a vadonban.

A 6 megapixeles Super HAD CCD, a H2 biztosítja a felbontás szükséges tartalékot is nyomtathatja nagy fényképek, vagy bővítések egy első osztályú minőséget.

Optikai és digitális anti-blur. Ez a kép nem homályos, a H2 van optikai képstabilizátor "Super Steady Shot. Különösen nagyobb fókusztávolságú vagy hosszabb expozíciós idő a képstabilizátor van szükség, hogy megakadályozzák homályos fényképeket.

Amellett, hogy az optikai képstabilizátor, a H2 is tartalmaz egy elektronikus anti-blur ISO.

A Cyber-shot H2 az amatőr fotós is makró üzemmódban akár 2 cm-es közel egy tárgyat herangehen.Die kamera is van egy teljes manuális megvilágítás-vezérlés, és ezzel együtt a tervezési sok helyet. Ugyanakkor, feltéve, hogy nagy a könnyű használat, hét különböző módok között.

A felvételek tárolja vagy a Memory Stick (kártya) Duo / Pro Duo, vagy a 32 MB belső memória.

Is veszik fel a Cyber-shot H2 van egy videó funkció a filmeket MPEG Movie VX Fine üzemmódban a felbontása 640 x 480 képpont lehet.

Szállítási:
Fényképezőgép, kézikönyvek, USB kábel, Accu `s + töltő, napellenző, vállszíj
Ár: 175 Ft